Overweegt u om uw vracht via zeetransport te verschepen? Koring Freight Forwarders biedt uitgebreide diensten voor intercontinentaal zeetransport, zowel voor volle containers (FCL) als deelladingen (LCL). Met ons wereldwijde netwerk garanderen wij een volledige door-to-door service naar elke bestemming wereldwijd. We faciliteren wekelijks het transport van containers van en naar diverse havens in Azië, de Verenigde Staten, India en het Midden-Oosten.

Van het moment van inscheping tot de lokale afhandeling, verzekert Koring Freight Forwarders een vlekkeloze uitvoering van het transportproces. We hebben in elk land een betrouwbare agent die verantwoordelijk is voor de lokale afhandeling van het transport. Deze agenten nemen alle communicatie en afhandeling ter plaatse op zich, waardoor wij ons kunnen richten op de coördinatie van communicatie en douaneafhandelingen binnen de Europese Unie.

Door deze gecoördineerde aanpak kunt u erop vertrouwen dat uw transport soepel en efficiënt verloopt. Of het nu gaat om communicatie, lokale afhandeling of douanezaken, Koring Freight Forwarders zorgt voor een gestroomlijnde en professionele dienstverlening.

Bent u benieuwd naar wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle nodige informatie voor een succesvol zeetransport.

Neem contact op