Op het gebied van luchttransport biedt Koring Freight Forwarders een uitgebreide deur-tot-deur dienstverlening aan, waarbij we zowel inkomende als uitgaande luchtvrachtzendingen wereldwijd verzorgen. Net zoals bij zeevracht, beschikken we over een wereldwijd netwerk met betrouwbare agenten in elk land, die zorgen voor lokale afhandeling en effectieve communicatie.

Met onze nauwkeurige en snelle afhandeling dragen we bij aan een efficiënt luchtvrachttransport. Koring Freight Forwarders is AEO-gecertificeerd en voert de vereiste veiligheidscontroles uit op alle zendingen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor luchttransport. Wij staan klaar om u te assisteren en uw luchtvrachtzendingen naadloos te beheren.

Import luchtvracht

Voor importluchtvracht maken we gebruik van vaste slots bij vrachtterminals en een strategische locatie binnen de vrije zone, waardoor we de ladingen snel kunnen verplaatsen van en naar de douaneloods. In onze douaneloods onderwerpen we de geïmporteerde luchtvracht aan grondige inspecties, waaronder controle op aantallen, de staat van de goederen en verpakking, en de aanwezigheid van benodigde documenten.

Export luchtvracht

Voor exportluchtvracht is Koring goed op de hoogte van de verschillende douaneregels in het buitenland, aangezien elk land specifieke importeisen hanteert, vaak streng en complex. We bereiden exportzendingen zorgvuldig voor in ons warehouse, zowel voor de luchtvaartmaatschappij die de vracht vervoert als voor de douane in het land van bestemming.

Neem contact op