Welkom bij Koring Freight Forwarders

Bij Koring Freight Forwarders streven we ernaar om de wereld van logistiek en transport te veranderen door middel van innovatie, toewijding en uitmuntendheid in service. We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die ons kunnen helpen onze missie te realiseren en de standaard in de sector te verhogen.

Wie zijn wij?

Koring Freight Forwarders is een hecht, familiair bedrijf in de wereldwijde logistieke sector, met meer dan een decennia aan ervaring in het veilig en efficiënt leveren van vracht over de hele wereld. Onze toewijding aan klanttevredenheid en operationele excellentie heeft ons geholpen een reputatie op te bouwen als een betrouwbare partner voor onze klanten.

Waarom Koring Freight Forwarders?

 • Teamwerk

  Bij Koring Freight Forwarders geloven we in teamwork. Je zult deel uitmaken van een dynamisch team waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan. Dit zorgt voor een stimulerende werkomgeving waarin je kunt leren van anderen en samen successen kunt vieren.

 • Professionele ontwikkeling

  Koring Freight Forwarders biedt een omgeving waarin je professioneel kunt groeien. Dit kan variëren van interne trainingen tot externe cursussen en workshops die je kunnen helpen je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen.

 • Bedrijfscultuur

  Bij Koring Freight Forwarders heerst een positieve en ondersteunende bedrijfscultuur. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Open communicatie, eerlijkheid en integriteit vormen de kern van onze bedrijfswaarden.

 • Beschikbare posities

  Sluit je aan bij onze specialisten en bied de beste service binnen transport en logistiek.

  Bekijk hier
 • Open sollicitatie

  Indien er momenteel geen specifieke vacature overeenkomt met jouw profiel, nodigen we getalenteerde individuen graag uit om ons bedrijf te verkennen en mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

  Bekijk hier