Al sinds meer dan vier decennia bieden wij een dagelijkse deur-tot-deur service, waarbij we gebruikmaken van ons eigen materiaal voor distributie binnen Nederland, België en Groot-Brittannië. In zowel Nederland als België zetten wij Nederlands taalige chauffeurs in, en in Groot-Brittannië beschikken wij over ervaren Engelse chauffeurs. Op deze manier vermijden we taalbarrières en zorgen we voor een vlekkeloze communicatie in alle fasen van het transportproces.

Onze eigen trailers zijn veelzijdig en geschikt voor het veilig vervoeren van diverse soorten ladingen, variërend van levensmiddelen tot gevaarlijke stoffen. We hanteren strikte veiligheidsnormen en voldoen aan alle vereiste certificeringen. Het ADR-certificaat is standaard voor al onze chauffeurs in Nederland, België en Groot-Brittannië, waarmee wij garanderen dat zij uitgebreide training hebben genoten en bekwaam zijn in het vervoer van gevaarlijke goederen.

Met onze jarenlange ervaring, toegewijd personeel en geavanceerde logistieke oplossingen streven wij ernaar om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden in al onze transportdiensten. Wij blijven voortdurend investeren in technologie en training om aan de evoluerende behoeften van onze klanten te voldoen.

Neem contact op